januari 22, 2020 LTG Display

LTG Display x Digital Signage

EasyDisplay DS - Installation

Nya digitala installationer med EasyDisplay DS

Vår digitala klippa Ove Stenmark har gjort ett par nya spännande installationer med LTG Displays digitala skyltlösning EasyDisplay DS. ICA Nära Sellnäs samt ICA Nära Bärkehallen har valt att installera varsin dubbelsidig digital totem display för sin utomhus kommunikation. Displayer är kopplade till skyltprogrammet EasyDisplay som nu kommer med en tilläggsmodul DS som skickar content till digitala skärmar. Förutom montering och installation har LTG Display även erbjudit utbildning i EasyDisplay DS.

Våra handlare såg mervärdet att på ett snabbt och effektivt sätt få ut digitalt content från EasyDisplay DS till de digital displayerna. Med animering av budskapet triggas kundens öga att titta på skärmen och då skapar man en merförsäljning.

Vi tackar handlarna Emil Westlund och Johan Högdal för förtroendet och valet att investera i LTG Displays digitala skyltlösningar.

Vill ni veta med om hur vi kan hjälpa er med att digitalisera er butikskommunikation så kontakta ni vårt digitala geni Ove Stenmark!

Ove Stenmark

Telefon: 0739-83 52 40

E-post: ove.stenmark@ltg.se

Digital signage

, , , , , , , , , , , , , , , , , ,