BRANDS - P.O.P Solutions

Brands – P.O.P Solutions producerar och tillhandahåller leverantörskunder med totalplanering av varuexponering och butikskommunikation.
Med en egen plastbearbetning och ett mångårigt samarbete med producenter inom trä, metall, och tryckta produkter, kan vi erbjuda våra kunder det senaste inom POS-material.
Vi har även utvecklat ett nytt system för ledbelysning LightEdge – Retail Lighting i absolut världsklass!
Självklart är detta system testat och godkänt av ett ackrediterat laboratorium vilket intygar att produkten överensstämmer med EU-direktiven och är s.k. ”Retailproof”

Fler exempel på POS-material är bland annat, frontande tråg, belysning i hylla, exponeringsställ, golvställ, diskställ, hylltalare, gångtalare med tryck, olika lösningar för impulsexponeringar, LED-skyltar i både små och stora format, utomhusskyltar, m.m.
Vi arbetar i projektform och kan på detta vis ständigt erbjuda en modern slutprodukt med den senaste tekniken och uppdaterade priser.

Brands – P.O.P Solutions har även stor erfarenhet av korta ledtider från idé till färdig produkt. Vår designavdelning hjälper gärna till med visuella underlag för att tillsammans diskutera design och funktion för att “hitta rätt” innan vi går vidare till prototypstadiet.
Vi är ett kreativt gäng med lång erfarenhet inom retail och vi älskar utmaningar, så utmana oss gärna!

LTG Display retail solutions en av Sveriges främsta leverantörer av POS-material, butikskommunikation och skyltprogram.

STORCK - Merci Choklad

Brands – Pos Solutions har tillsammans med STORCK tagit fram nya snygga tråg för att öka synligheten för Merci chokladaskar. Trågen är anpassade för både stora och små Merci Chokladaskar.

Profilerade tråg för Löfbergs Lila

Brands – POS Solutions fick uppdraget av Löfbergs Lila att utveckla nya profilerade pushertråg som lyfter varumärket i hyllorna samt skapar uppmärksamhet.

Kitchen Aid

Brands – Pos Solutions har skapat en snygg och effektiv profilering för Kitchen Aid klassiska Artisan-köksmaskin. Profileringen finns på alla Elgigantens butiker och är tillverkad i trä och plastmaterial.

Profilerade tråg för Jakobsdals Charkuterier

Brands – Pos Solutions har för Jakobsdals Charkuteri räkning tagit fram en tråglösning som håller plånboksförpackade charkprodukter på plats i fina rader  med en känsla av hög fyllnadsgrad.

Bröderna Nilsson Delikatesser

Brands – POS Solutions fick uppdraget av Bröderna Nilsson Delikatesser AB att ta fram profilerade tråg för färdigpackade smörgåspålägg. Resultatet lyfter både produkterna och varumärket som i sin tur leder till ökad försäljning.

ABBA - Middagsklart!

Brands – POS Solutions har utvecklat profilerade pushertråg för Abbas – Gratängsåser och Soppbaser. Enkelt att fylla på med produkter för personal och med en singel pusherrygg så blir påfyllnadsgraden alltid hög.

"Varuvisning | Kundanpassade Lösningar
Profilerat Material | Frontade Produkter
Belysning | Shop-In-Shop Lösningar"

BRANDS - POS Solutions

Grundmaterial

Här finner ni vårt utbud av grundmaterial för att lyfta ert varumärke.
Vi strävar efter att alltid ligga i framkant inom varuvisning i butik.

Ett urval av våra Brands kunder

Kontakt

Vi hjälper varumärken att öka sin försäljning och skapa uppmärksamhet med olika typer av lösningar i butiken (POS-Solutions). Dom vanligaste lösningarna är pushertrågs  i olika designs och profileringar. Vi arbetar med många olika materialtyper, t.ex. led-belysning, plast, trä, metall samt LED-skärmar. Kontakta oss gärna så berättar vi mer om vilka lösningar och innovationer vi kan skapa för ert varumärke.

ANDERS LARSSON
Business Area Manager

Therese Böhnke
Key Account Manager

  • SHARE: