Digital Skyltning

Vi på LTG Display har länge utvecklat och förmedlat tjänster inom butikskommunikation. I vårt affärsområde Signage solutions finns vårt framgångsrika skyltprogram EasyDisplay, vårt verktyg för butiker att skapa och skriva ut fasta prisskyltar. Nu erbjuder vi alla våra kunder EasyDisplay DS, en modul som tillåter butiker och kedjor enkelt och effektivt kan distribuera innehåll till digitala skyltar.

Våra kunder har nu tillgång till en helhetslösning för att hantera all skyltning i och kring butiker, oavsett om det handlar om inomhus- eller utomhusskyltning. Bland de digitala displaylösningarna vi erbjuder finns bland annat digitala prisskyltar i storformat, gavelskärmar, totemskärmlösningar för både utom-och inomhusbruk samt stora digitala fasadskyltar.

Varför Digital Skyltning?

Digitaliseringen av butikskommunikation sker nu. Från butikskedjor inom olika segment har man sett en ökad försäljningsökning när man har implementerat digital skyltning i butik. LTG Display kan med sin gedigna erfarenhet inom skyltning och kampanjhantering gå in och hjälpa butikerna att identifiera var och hur digital skyltning kan vidareutveckla kedjan och/eller de enskilda butikerna.

Våra digitala skärmlösningar

I vårt breda sortiment av skärmar har vi även olika modeller av inspirationsskärmar, Digital skyltning för ”utomhus” där den digitala skärmen tillsammans med mediaspelare sitter i ett kabinett som skyddar mot värme och kyla och väta, samt storbildsskärmar för entréer samt väggskyltning. I samtliga lösningar används Easy Display tillsammans med tilläggsmodulen EasyDisplay DS.

"Med EasyDisplay DS går det snabbt och enkelt att uppdatera alla skärmar i butiken med aktuell information. Det är också enkelt att rikta innehåll efter produkt, erbjudande samt typ av kund så att budskapet känns personligt och relevant."

Kontakt

OVE STENMARK
Försäljningsansvarig – Digital Signage

Vill ni veta mer om hur vi på LTG Display kan hjälpa till med att digitalisera er butikskommunikation, kontakta mig gärna för en demo eller mer information.

  • SHARE: