Vi skapar och digitaliserar framtidens dagligvaruhandel & retail

Digital skyltning

Digital Skyltning – Allt i en plattform

Digital skyltning är framtiden, digitalisering av dagligvaruhandeln och retail sker nu! Våra kunder har nu tillgång till en helhetslösning för att hantera all skyltning i och kring butiker, oavsett om det handlar om inomhus- eller utomhusskyltning. Bland de digitala displaylösningarna erbjuder vi bland annat vara/pris- och inspirationsskärmar. Vi erbjuder även prisskärmar i storformat, gavelskärmar, totemskärmlösningar för både utom- och inomhusbruk samt kundanpassade Pixel-LED-skärmar för storformat. Med digital skyltning har butiken fantastiska möjligheter att skapa ökad butiksupplevelse för kunden med effektiv inspiration/priskommunikation på strategiska platser i butiken.

Inspirerande kundupplevelse med levande content

Använd levande content för att göra dina skärmar levande och inspirerande för kunden. Vi tillhandahåller butiksunika content-tjänster efter era önskemål, allt för att skapa en säljdrivande kundupplevelse.

Se vår Case Study-film hur ICA Maxi Universitetet Örebro tillsammans med LTG Display skapar framtidens butik

Case Study - ICA Maxi Universitetet Örebro

Med ledorden ”framtidens dagligvaruhandel” så har LTG Display fått äran att vara en del av ICA Maxi Universitetet fantastiska ombyggnation och digitaliseringsresa att bli en dagligvaruhandel i världsklass.

Tillsammans med vår leverantör av digitala skärmar PPDS – Professional Display Solutions så har vi digitaliserat hela kundvarvet med vara, pris och inspirationsskärmar, allt kopplat till vår skyltprogram EasyDisplay med modulen för digital skyltning, EasyDisplay DS. Vi har även förhöjt kundupplevelsen genom att installera Skandinaviens längsta Pixel-LED-skärm på 16,5 meter med butiksunikt rörligt content. Med detta har ICA Maxi Universitetet fått fantastiska möjligheter till effektiv inspiration/priskommunikation på alla strategiska platser i butiken.

Vi har levererat :
11×2 st 50” vara/pris/inspiration (Gavelskärmar)
3 st 86” reklam/inspirationsskärmar (Entré & Utgång)
2 st 75” reklam/inspirationsskärmar
1 st Pixel LED 7000 2,4px – 16.5m

Våra digitala skärmlösningar

I vårt breda sortiment av skärmar har vi även olika modeller av inspirationsskärmar, Digital skyltning för ”utomhus” där den digitala skärmen tillsammans med mediaspelare sitter i ett kabinett som skyddar mot värme och kyla och väta, samt storbildsskärmar för entréer samt väggskyltning. I samtliga lösningar används Easy Display tillsammans med tilläggsmodulen EasyDisplay DS.

"Med EasyDisplay DS går det snabbt och enkelt att uppdatera alla skärmar i butiken med aktuell information. Det är också enkelt att rikta innehåll efter produkt, erbjudande samt typ av kund så att budskapet känns personligt och relevant."

Kontakt

OVE STENMARK
Försäljningsansvarig – Digital Signage

Vill ni veta mer om hur vi på LTG Display kan hjälpa till med att digitalisera er butikskommunikation, kontakta mig gärna för en demo eller mer information.

  • SHARE: