Digital Skyltning

För att möta marknadens behov har LTG Display öppnat ett nytt affärsområde kring digital skyltning. Grunden för det nya affärsområdet är det framgångsrika EasyDisplay, vårt verktyg för butiker att skapa och skriva ut fasta prisskyltar. Nu lanserar vi EasyDisplay DS så butiker och kedjor enkelt och effektivt kan distribuera innehåll till digitala skyltar.

Våra kunder har nu tillgång till en helhetslösning för att hantera all skyltning i och kring butiker, oavsett om det handlar om inomhus- eller utomhusskyltning. Bland de digitala tillämpningarna finns bland annat digitala prisskyltar i storformat, produktnära skyltning, inspirationsskyltar inomhus samt stora digitala fasadskyltar. Tilläggsmodulen kan även användas helt fristående av nya kunder som bara har ett behov av att implementera en lösning för digital skyltning i sin butikskedja.

Varför Digital Skyltning?

Digital skyltning ligger i tiden. Från butikskedjor inom olika segment har man sett en försäljningsökning på >100% när man har implementerat digital skyltning i butik. LTG Display kan med sin gedigna erfarenhet inom skyltning och kampanjhantering gå in och hjälpa butikerna att identifiera var och hur digital skyltning kan vidareutveckla kedjan och/eller de enskilda butikerna.

Våra digitala skärmlösningar

I vårt breda sortiment av skärmar har vi även olika modeller av inspirationsskärmar, Digital skyltning för ”utomhus” där den digitala skärmen tillsammans med mediaspelare sitter i ett kabinett som skyddar mot värme och kyla och väta, samt storbildsskärmar för entréer samt väggskyltning. I samtliga lösningar används Easy Display tillsammans med tilläggsmodulen Digital Skyltning.

"Med digital skyltning går det snabbt och enkelt att uppdatera alla skärmar i butiken med aktuell information. Det är också enkelt att rikta innehåll efter produkt, erbjudande samt typ av kund så att budskapet känns personligt och relevant."

Kontakt

OVE STENMARK
Affärsområdesansvarig – Digital Signage

Jag ansvarar för affärsområdet Digital Skyltning där vi förmedlar den nya modulen i Easy Display DS ”Digital Skyltning”. Skyltar skapas i vårt skyltprogram EasyDisplay som i sin tur skjuter ut skylten eller animeringen alternativt filmen till den berörda digitala skärmen i butiken.

Kontakta mig gärna för en demo eller mer information om Digital Skyltning.

  • SHARE: