LightEdge - En lysande idé för ökad försäljning

Vill du satsa på butikskommunikation som gör underverk med försäljningssiffrorna? Gör som de framgångsrika konkurrenterna – satsa på LTG Displays Workflow Solutions, In-Store Communications och Brand POS Solutions. Det handlar om tidseffektiva, prisvärda och smarta lösningar som får kunden att lyfta blicken från inköpslistan och få upp ögonen för just de erbjudanden, produkter och varumärken som du vill lyfta. En av våra senaste exponeringslösningar är LightEdge, en innovativ LED-belysning som garanterat skapar wow-faktor på butikshyllor och sektioner. Effektfull belysning är ett vinnande koncept.

Effektfull belysning som fångar kunden

LTG Display drivs av att skapa smarta exponeringslösningar och att förstå kundens köpbeteende och handlarens önskemål om ökad försäljning. När vi utvecklade LED-belysningslösningen LightEdge ville vi åstadkomma något mer än ”bara” belysning. Medan tidigare belysningslösningar endast har ett nedåtriktad ljus lyser LightEdge upp hela hyllan. LED-listens smarta vinklingsfunktion gör att ljuset sprids bakåt. Effekten är storslagen.

Forskning talar sitt tydliga språk: ljus är ett av de viktigaste verktygen vi har för att fånga kundens intresse. En strategiskt belyst hylla eller hyllsektion drar kunden till sig och presenterar produkter och varumärken på ett optimalt sätt. LightEdge får exempelvis dryckeshyllans produkter att se ännu godare ut – ljuset framhäver dryckernas färg och klarhet.

LightEdge är givetvis en kvalitetsprodukt som kan användas om och om igen. Den är testad, säker och kräver inget underhåll. Och priset är precis lika bra. LightEdge skapar optimal varuexponering, har suverän kvalitet, är lätt att använda och är mycket uppskattad av våra kunder.

LightEdge – Retail Lighting

Vår LightEdge är testad, säker och har en låg energiförbrukning. Här nedan listar vi fler fördelar med att använda LightEdge i dina butikshyllor.

 • Senaste LED-diod tekniken som optimerar färgåtergivningen av produkter.
 • Specialdesignade LED-dioder med unik lins för optimal ljusspridning i hyllan.
 • Led-listen har en smart vinklingsfunktion som sprider ljuset bakåt i hela hyllan.
 • Har en låg energiförbrukning. Förbrukar ner till 90 % mindre än traditionella ljuskällor.
 • Skonsam mot miljön utan några farliga ämnen eller tungmetaller.
 • Produkten är CE och CB certifierad.
 • Enkelt att installera, Plug & Play och installationstiden är minimal.
 • Är anpassad för all butiksinteriör och hyllor.
 • Tunn, smäcker och enkel att montera i trånga utrymmen i hyllorna.
 • Utrustad med inbyggt säkerhetssystem och integrerade kylflänsar.
 • Låg värmeutstrålning som klarar av att lysa upp samtliga produkter i butiken.
 • Underhållsfritt med lång livslängd.
 • Prisvärd, kostnadseffektivt och god ROI.
 • LED-belysningen finns i varmt och kallt ljus - 65K alt 35K.

LightEdge är kundens kompass i din butik!

Med LED-belysning i hyllorna navigerar ni enkelt kunden till utvalda platser i butiken och lyfter fram marginalprodukter.

LED-belysning skapar inspirerande exponeringar av varor och med rätt belysning i hyllorna kan din försäljning öka med 15–20% och mera.

LightEdge - Retail Lighting

Hur enkel är LightEdge att installera?

LightEdge genererar inte bara tydligare exponering och ökade försäljningssiffror. Man skulle kunna tro att en proffsig produkt är både komplicerad och tidskrävande att montera men faktum är att den svårslagna exponeringslösningen är extremt enkel att få på plats. Med hjälp av de medföljande magneterna fäster man LED-listen precis där man vill ha den. Med LightEdge slipper du tids- eller kostnadskrävande arbetsinsatser. Kika på filmen nedan där vår kollega Petter förklarar hur enkelt ni installerar LightEdge.

Ett urval av våra kunder

Vill ni veta mer hur LightEdge kan öka er försäljning?
Tveka inte att kontakta oss för mer information.

 • SHARE: