EasyDisplay - Signage software för huvudkontor & butik

I butik kan det ibland vara hög omsättning av butikspersonal samt att många inte har den datavanan som krävs för avancerade programvaror. För att göra skyltar i en butik krävs ett enkelt och smidigt arbetsflöde.

EasyDisplay gör det enkelt för vem som helst att skapa och skriva säljande professionella skyltar i butik. EasyDisplay har tydlig och lätt arbetsprocess anpassad för att användaren ska lära sig programmet på under fem minuter och kunna göra en skylt på under 10 sekunder.

EasyDisplay är ett skyltprogram som hjälper butikspersonal att enkelt och snabbt skriva skyltar i butiken. Vi är ledande på marknaden och används av bland andra Åhléns, NetOnNet, K-rauta, ICA, Axfood, Coop och Bergendahls.

För Butik

Skapa skyltar snabbt och effektivt. Du kan inte ändra utseende utan arbetar snabbt med färdiga mallar. Därmed garanteras ett säljande och enhetligt utseende i hela butiken.

Fyll i fälten i mallen så gör EasyDisplay beräkningar såsom avbetalningsplaner, rabatter och jämförelsepriser åt dig. Arbetsflödet är väldigt snabbt, skapa en skylt i en storlek och välj att skriva ut i flera.

 • Professionella och enhetliga skyltar – Lås ert utseende
 • Användarvänligt – Alla anställda ska enkelt kunna skapa en säljande skyltmiljö
 • Funktioner efter önskemål – EAN-koder, avbetalningar, jämförelsepriser, bilder mm.
 • Enkelt och snabbt – Gör en skylt och få ut denna i flera olika format och storlekar

Vill man placera sig i den absoluta framkanten av skyltskapande har vi följande tillägg:

Skyltskapande på hög nivå:

Färdig skylt genom sökfunktion

Skylten generas automatiskt från information i ert affärssystem – snabbare blir det inte! Samtidigt får ni även fördelen med att alltid ha den senaste informationen på skylten.

Handterminal

Skapa skyltar från butiksgolvet och var ständigt nära kunden. Scanna en produkt och en färdig skylt skapas. Välj mellan att integrera med befintliga handdatorer eller med LTG Displays egna.

Kontroll på hög nivå:

Kampanjer/skyltar från HQ

Följ med i centrala kampanjer och få det senaste utseendet från huvudkontoret. En tydlig överblick på vad som är på gång, skriv sedan enkelt ut i önskad storlek som passar butikens ytor.

Ny skylt vid pris och artikeländring

Lista på färdiga uppdaterade skyltar visas för de anställda. Lättare blir det inte att hålla en uppdaterar och säljande butik.

För Huvudkontor

Denna version är för ert huvudkontor. Man skapar enkelt de kampanjer eller centrala skyltar och skickar dessa till utvalda butiker med ett knapptryck. På detta sätt får ni snabbt och smidigt ut de erbjudanden som ni vill marknadsföra genom butikerna. Butikerna i sin tur väljer enkelt i en lista de produkter ni skickat ut och skriver ut dessa i önskad storlek och antal som passar deras ytor.

 • Gruppera era butiker för olika kampanjer
 • Arbeta med flera priskanaler
 • Flera språk och valuta alternativ
 • Import av Excel filer för snabbare kampanjproduktion
 • Periodisering av kampanjer
 • Skicka med förklarande skyltinstruktioner

Detta ingår också:

Mallpaket

Varje installation av EasyDisplay kommer med vårt standard mallpaket utan kostnad och är klart att användas direkt.

Vår designavdelning finns alltid tillgängliga att ta fram specialmallar skräddarsydda för just din butik eller kedja.

Support

EasyDisplay kommer med inbakat supportavtal utan extra kostnad. Du kan alltid ringa oss för att få support.

Vi svarar alltid på dina frågor!
E-post: support@ltg.se
Telefon: +46 (0) 8 712 56 30 + knappval 3

Uppdateringar

Erhåll den senaste version utan kostnad alltid uppdaterad med nya funktioner, mallar och buggfixar.

Senaste version av EasyDisplay är: 8.1.19

Kundcase

ICA

Vi på LTG Display retail solutions är stolta över vårt samarbete med ICA och särskilt stolta över att dom har valt att använda vårt skyltprogram EasyDisplay för alla deras butiker. Läs mer om vårt samarbete och lösningar.

Axfood

I Axfoodkoncernen ingår bland annat butikskedjorna Willys, Hemköp, Eurocash, Snabbgross, Tempo, Urban Deli och Cajsa Warg. Alla utrustade med EasyDisplay för professionell skyltproduktion. Läs mer om vårt samarbete.

Designtorget

Butikskedjan Designtorget är en unik marknadsplats för dem som vill upptäcka ny heminredning och design skapad av svenska formgivare och kreatörer. Läs mer hur dom har valt att använda vårt skyltprogram EasyDisplay.

Åhléns

Åhléns är ett av Sveriges starkaste varumärken, med 61 varuhus i Sverige och e-handel. Varuhuset erbjuder en smart mix av prisvärda produkter på ett inspirerande, enkelt och lättillgängligt sätt. Läs mer om vårt senaste kundprojekt.

"Vi är alltid öppna för att anpassa vårt system
efter våra kunders önskemål och krav för
att möta deras önskade arbetssätt."

LTG Display
Martin Appelros -Visual merchandiser

Rätt skylt vid rätt tillfälle

Vi vill få ett samlat helhetsintryck när vi lanserar nya profilutseendet på Designtorget. Detta är något LTG Display med EasyDisplay gjort enkelt för oss.

Martin Appelros -Visual merchandiser

Designtorget

Åhléns

Enkelt att skapa kampanjer

Åhléns kommer nu att enkelt kunna styra sina butikers utseende på skyltning samt skapa kampanjer från huvudkontoret med förenklad hantering och utskrift i butik.

Åhléns

Åhléns

Anders Andersson

Det bästa på marknaden just nu

Vi har tagit kontroll över vår kedjas utseende och budskap.

Anders Andersson

ICA MAXI - Södertälje

Workflow

Upptäck EasyDisplay workflow

Varför använda EasyDisplay?

EasyDisplay – Signage Software har den bästa användarvänligheten på marknaden!

I butik är det oftast en del omsättning på personal samt de flesta har inte den datavanan som krävs för avancerade programvaror. För att göra skyltar i en butik krävs ett enkelt och smidigt arbetsflöde.

EasyDisplay gör det enkelt för vem som helst att skapa och skriva säljande och professionella skyltar i butik. Med en tydlig och lätt arbetsprocess är det byggt så att användaren ska lära sig programmet på under fem minuter och kunna göra en skylt på under 10 sekunder.

EasyDisplay är ett skyltprogram som hjälper butikspersonalen att enkelt och snabbt skriva skyltar i butiken. Det är ledande på marknaden och används av bland andra Apoteket, Åhléns, NetOnNet, K-rauta, ICA, Axfood, Coop, Bergendahls och många fler.

Våra kunder

Kontakt

Björn Qvenlid
Key Account Manager

 • SHARE: