januari 2, 2018 LTG Display

LTG Display och SIKA i utökat samarbete

LTG Display retail solutions är återigen glada över förtroendet att få leverera Patrongaller till SIKA Sverige för CASCO och SIKA produkter.

 

LTG Display har flera affärsben. Ett av dessa är Brands – POS Solutions.

Brands – POS Solutions tillhandahåller och bistår leverantörskunder med totalplanering av varuexponering och butikskommunikation.

Vi har en egen plastbearbetning och ett mångårigt samarbete med leverantörer inom trä, metall, tryckta produkter, belysning samt belysta displayer. Vår designavdelning tar fram visuella underlag för att tillsammans diskutera design och funktion och ”hitta rätt” innan vi går till prototypstadiet.

Med bred erfarenhet och korta ledtider från idé till färdig produkt hjälper vi gärna till med allt från idéskisser, tryckfärdiga original, design och utveckling samt prototyper. Vi jobbar i projektform och kan på detta vis ständigt erbjuda en modern slutprodukt med den senaste tekniken och uppdaterade priser.

Några exempel på Brands – POS-material är exponeringsställ, golvställ, diskställ, tråg, hylltalare och gångtalare med tryck, belysning i hyllor, olika lösningar för impulsexponeringar, LED-skyltar i både små och stora format, utomhusskyltar och mycket mer.

Läs mer om Brands-Pos Solutions och vad vi kan göra för er butik här!

 

LTG Display retail solutions är en av Sveriges främsta totalleverantörer av POS-material, butikskommunikation, digital skyltning och skyltprogram.

  • Share:
, , , , , , , , , , , , , , ,