Vi söker dig!

LTG DISPLAY SÖKER SÄLJSUPPORT/ORDERADMINISTRATÖR

Är du en serviceinriktad, strukturerad och noggrann person som tycker om att arbeta i ett högt tempo? Perfekt! Vi är i ett mycket expansivt skede och söker därför en säljsupport till vårt orderteam.

I rollen som säljsupport kommer du att i första hand hantera inkommande order från många utav dagligvaruhandelns största kedjor som ICA, Axfood och Coop. Du kommer att ha daglig kontakt med våra kunder genom mail och telefon. I rollen ingår också kontakt med vår säljkår på olika orter i landet i olika frågor som till exempel offertframtagning, prisförfrågningar med mera. Du kommer att ingå i vårt glada orderteam som idag består av tre personer med mycket lång erfarenhet.

Vi ser gärna att du har kundvana och några års yrkeserfarenhet av likvärdiga arbetsuppgifter samt att du är positiv, trygg i dig själv och i din kompetens.

Utöver det vi redan nämnt ser vi gärna att du har:
• Gymnasieutbildning
• Minst 3-års yrkeserfarenhet av liknande arbetsuppgifter
• Goda kunskaper i Officepaketet
• Telefonvana/kundtjänsterfarenhet
• Arbetat i affärssystem typ Visma
• Svenska och engelska i både tal och skrift

Din arbetsplats kommer att vara på vårt huvudkontor i Tyresö. Här får du en trygg och bra arbetsplats med trevliga kollegor. Vi är kollektivanslutna och på sommaren har vi lite kortare arbetsdagar.

Om LTG Display
LTG Display är Sveriges främsta totalleverantör av butikskommunikation. Våra kunder finns inom dagligvaru-, fack- och detaljhandeln liksom bland varumärkesleverantörerna. Vi hjälper dem med sådant som gör underverk med kundupplevelser och försäljningssiffror – tjänster och lösningar inom signage software, digital skyltning, skyltmaterial, butikskommunikation och exponeringslösningar.

Hör av dig/sök tjänsten
Har du frågor om tjänsten? Då är du varmt välkommen att kontakta Susann Håkansson Order/säljsupport ansvarig

Tel: 072-856 20 49 – E-post: susann.hakansson@ltg.se

Är allt glasklart? Sök då tjänsten genom att skicka CV och personligt brev till:
susann.hakansson@ltg.se

Ort: Tyresö
Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
Sista ansökningsdag: 30 April. Vi arbetar dock löpande med denna rekrytering och kommer att tillsätta tjänsten så snart vi hittat rätt person för uppdraget.

  • Share: