Vi söker dig!

Gör din praktik som grafisk formgivare/digitala medier hos oss i Tyresö.

Hej kreatör!

LTG Display erbjuder nu dig som är duktig på grafisk formgivning/digital content design möjligheten att ta del av vår verksamhet genom praktik på vår marknadsavdelning. Vi söker dig som brinner för design, färg och form. Du tycker om att vara kreativ i att hitta nya lösningar, både vad gäller utformning och genomförande. Under din praktik kommer du att få producera och leverera grafiskt material som beställs internt av våra affärsben för olika kampanjer på vår hemsida, sociala medier samt tryckmaterial.

Du kommer att lära dig att producera text och bild, arbeta med färg och form samt på ett professionellt sätt färdigställa en slutprodukt för webb och tryck. Vi kommer att guida dig genom djungeln av trender och du kommer därmed vara med och skapa kreativ design och lösningar som utmärker varumärket LTG Display för den svenska marknaden. Vi vill ge dig möjligheten att tillsammans följa och upprätthålla LTG Displays grafiska profil så att den reflekteras både digitalt och i tryck såväl externt som internt.

Vem är du?

Vi letar efter dig som är van användare av Adobe CC och har bra koll på dess olika verktyg, men vill lära dig mer om hur det är att jobba i ett litet team på en marknadsavdelning. I ditt arbetssätt är du strukturerad, snabb och flexibel och får med noggrannhet och hög kvalitet dina arbetsuppgifter slutförda innan deadline. Du är initiativtagande, driftig och har en utvecklad känsla för bildspråk, tonalitet och grafisk kommunikation. Här arbetar vi i ett bitvis högt tempo och gillar resultat. Vi letar efter dig som tycker om att arbeta med människor då vi värdesätter gemenskap och gemensamt ansvar, och ser att du som söker är ansvarsfull och har god arbetsmoral.

Vad erbjuder vi?

Förutom en utmanande och lärorik praktikperiod kommer du få vara en del av en organisation där det är högt tempo med fokus på försäljning. Vi har en kultur som främjar enastående prestationer, där nöjda kunder och resultat alltid kommer först och där driv och vilja kan ta dig väldigt långt.
Hos oss får du dessutom arbeta med trevliga kollegor som du kommer ha kontakt med i ditt arbete, på kontoret som ligger i Tyresö är vi ca 20 medarbetare och du kommer vara en del av marknadsteamet.

Om LTG Display

LTG Display retail solutions är Sveriges främsta totalleverantör av signage software, digital skyltning, skrivare, butikskommunikation, varuvisning, belysningsprodukter och kunskap. Vi arbetar med flera av Sveriges största kedjor och hjälper mer än 3000 butiker/kunder inom dagligvaruhandel, fackhandel, detaljhandel samt varumärkesleverantörer. Vår ambition är att hjälpa butikskedjor att öka sin försäljning samt att effektivisera sitt arbete med skyltning, butiksupplevelser och kampanjhantering.

LTG Display ingår i Amplex-koncernen. Amplex-koncernen är en privatägd svensk företagsgrupp som rymmer 45 helägda rörelsedrivande företag med 600 medarbetare och har en total omsättning på cirka 2,8 miljarder kronor. LTG Display AB har funnits sedan 1997 med huvudkontor i Tyresö där vi har egen designavdelning, IT-utveckling med support, försäljning, ekonomiavdelning samt lager.

Creativity without strategy is called art, creative with strategy is called advertising

Prof. Jef L. Richards

Vem kommer jag arbeta med?

Patrik Eriksson heter jag och jobbar idag som marknadsansvarig på LTG Display. Det är en blandad roll där marknadskommunikation och grafisk produktion är en stor del av arbetet.

Som tidigare Art director för B2B-tidskrifter, reklambyråer samt eget produktionsbolag har jag verkat i över 17 år inom grafisk kommunikation och har alltid varit mycket positiv till att jobba tillsammans med och utveckla nya designtalanger.

Hur söker jag?

Enkelt!
Du skickar mig ett mail där du beskriver lite kortfattat om vem du är och vad du pluggar just nu. Sen om du har ett CV liggandes i närheten, pass it along as well. Du finner alla mina kontaktuppgifter nedan.

PS, glöm inte att lägga till mig på LinkedIn också!

  • Share: