oktober 21, 2019 LTG Display

Luna och LTG Display i nytt samarbete

Luna Tools nytt butikskoncept

LTG Display belyser nytt butikskoncept för LUNA

För inte så länge sedan så blev vi på LTG Display – Brands POS – Solutions kontaktade av Luna på rekommendation av ESSVE, en stor kund sedan många år tillbaka. Luna önskade förslag på hur vi kunde hjälpa dom att öka synligheten vid lanseringen av ett nytt produktkoncept. De ville utmana sina kollegor i branschen med ett nytt fräscht butikskoncept och insisterade på att testa belysning för att sticka ut och verkligen synas på butiksgolven i Sverige.

Efter att ha bollat runt olika förslag och testat en prototypserie av belysningsprodukter från LTG Display var de så pass nöjda med helheten att detta projekt växte från en nyhetslansering till att bli deras nya butikskoncept för hela Lunas produktsortiment. Förutom att öka synligheten för det nya konceptet visar det även att Luna tar sin roll som en innovativ leverantör till fackhandelsbranschen på allvar. LTG Display levererar bland annat Toppskyltshållare, gångtalare på teleskoparm och LightEdge med olika tillbehör som optimerar produkternas synlighet.

Det är inte ovanligt att det är precis så här ett gott samarbete börjar. Ett bra samtal tillsammans där vi diskuterar olika möjligheter som landar det i något storslaget. Vi ser fram emot långvarigt och gott samarbete, tack för förtroendet!

LTG Display – Brands POS Solutions är idag stolta att få leverera stora delar av detta koncept som ni finner i välsorterade proffsbutiker inom kort. Vi tycker det är extra kul att de har valt att arbeta med vår nya belysning LightEdge – Retail Lighting som är Sveriges ledstjärna för belysning i butiker.

Om Luna Tools:
Luna Tools är en ledande leverantör av professionella elverktygstillbehör, handverktyg förberedda för verktygssäkring samt ett brett sortiment av komponenter för verktygssäkring. Varumärket har sedan starten 1917 utvecklat högkvalitativa produkter perfekt anpassade för nordiska hantverkare, nordiska byggmaterial och nordiskt klimat. www.lunatools.com

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,