Vi söker dig!

LTG Display söker teknisk projektledare/support för digital signage

LTG Display är Sveriges främsta totalleverantör av signage software, skyltmaterial, skrivare, butikskommunikation, varuvisning och belysningsprodukter. Vi har en användarvänlig egenutvecklad mjukvara för utskrifter i butik, från etiketter upp till stora banderoller. Vi arbetar med flera av Sveriges största kedjor och hjälper mer än 3000 butiker/kunder inom dagligvaruhandel, fackhandel, detaljhandel samt varumärkesleverantörer. Vi hjälper våra kunder att nå ökad försäljning genom effektiva varuvisningslösningar och skyltlösningar för butikskedjor.

Vi söker nu en medarbetare till vår IT-avdelning.

 

Om tjänsten

Din roll blir att leda våra kunder från start till mål i tekniska projekt. Vår programvara heter EasyDisplay där du blir specialist och är med från offert till leverans. Som expert vet du alla delar i vårt utbud och kan hjälpa båda kunder och säljavdelningen med vilka lösningar som är bäst för kunden. En stor del av nyförsäljningen av tekniska lösningar för kunden är numera digitala skärmar och där får du en särskild roll att supportera kunder och ta fram nya lösningar. Du behöver vara kreativ i att hitta nya lösningar och beställa utveckling av nya funktioner. Återkommande supportärenden minimeras genom att utveckla smartare lösningar och nya verktyg.

Du arbetar primärt från huvudkontoret men ibland kan det krävas kundbesök, både inför affärer och även on sight då vissa problem ej kan lösas över telefon.

Är du rätt för oss?

Vi söker dig som är mycket van vid med tekniska lösningar och gillar felsökning. Du ska gilla att hitta lösningar som tar bort framtida problem samt har förståelse för hur slutanvändare vill arbeta med mjukvaran. Du är serviceinriktad och sätter kundens behov i fokus, du är ett ansikte utåt och den som kan visa kunden alla möjligheter med våra nuvarande och kommande lösningar. Du gillar att kommunicera med nya och nuvarande kunder. Du är mycket van i Windows-miljö och kan felsöka såväl vår egen programvara samt de skrivare och skärmar vi säljer. Du har intresset och har lätt för att lära dig ny teknik och hitta lösningar.

 

Meriterande kunskaper är

  • Övergripande kunskap inom nätverk (LAN, WIFI, WAN etc.)
  • Övergripande kunskap inom Microsofts produkter (Windows klient & server, print, updates, services)
  • Förståelse eller kunskaper inom MSSQL
  • Förståelse för utveckling
  • Relevant utbildning inom IT/projektledning
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort

Vi erbjuder

Du kommer ha ett varierande och roligt jobb där du får arbeta med stora kunder som bland annat ICA och Axfood.  Du får arbeta på en stimulerande och trevlig arbetsplats söder om Stockholm med trevliga kollegor. Vi är 34 anställda, varav 10 på IT-avdelningen, så alla känner varandra.

Fast lön, kollektivavtal, friskvård och tjänstepension.

 

Anställningsform: Heltid

Arbetsplats: Tyresö

Tillsättning av tjänsten: Omgående

 

Kontakt

Mikael Ordenius – IT-Chef

mikael.ordenius@ltg.se / 0701 – 90 99 03

Ansökan mail till mikael.ordenius@ltg.se med bifogat CV samt personligt brev. Börja ämnesraden  med Ansökan Teknisk projektledare – Ditt namn

Samtal från bemannings- och rekryteringsföretag undanbedes.

  • Share: