februari 6, 2020 LTG Display

LTG Display söker ny medarbetare

Jobba med oss!

LTG Display söker en affärsdriven säljare till dagligvaruhandeln.

LTG Display är Sveriges främsta totalleverantör av signage software, digitala skyltlösningar, skyltmaterial, skrivare, butikskommunikation, varuvisning, belysningsprodukter och kunskap.

Vi arbetar med flera av Sveriges största kedjor och hjälper mer än 3000 butiker/kunder inom dagligvaruhandel, fackhandel, detaljhandel samt varumärkesleverantörer. Vi hjälper våra kunder att nå ökad försäljning genom effektiva varuvisningslösningar och skyltlösningar för butikskedjor.

Nu vill vi förstärka vår fältorganisation med ytterligare en driven säljare för Stockholmsområdet.

 

Om tjänsten

Som säljare kommer du att arbeta med marknadens ledande sortiment av butikskommunikation och varuexponering. LTG Display tillhandahåller lösningar för alla butiksavdelningar.

Kundbesöken är det centrala i arbetet. Vi bygger vår framgång genom långsiktiga relationer där vi både hjälper våra kunder med stöttning i frågor samt aktivt föreslår nya och innovativa lösningar som bidrar till ökad försäljning för kunden.

Naturliga kontakter är butikschefer, handlare och avdelningsansvariga, även byggsamordnare och regionala projektledare. Vi finns på alla stora DVH-aktörer och arbetar lokalt och centralt mot dessa.

 

Är du rätt för oss?

Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning och är strukturerad i din kundbearbetning. Du hanterar många kunders behov genom att bygga starka relationer och kombinerar effektivitet med tillgänglighet för kunden. Vi söker dig som kan sälja in en lösning såväl med affärsmässig argumentation genom att demonstrera våra produkter och lösningar i praktiken. Du är helt enkelt fenomenal på att kommunicera med människor.

Du som söker har minst gymnasieutbildning och gärna ett par års erfarenheter av uppsökande försäljning inom detaljhandeln samt hanterar CRM-system eller motsvarande, och använder det som ett naturligt verktyg i ditt arbete. Har du dessutom arbetat inom dagligvarubranschen och har kunskaper eller erfarenheter av praktiskt butiksarbete och kunskap om butiksutrustning är detta ett stort plus.

 

För att nå framgång i denna tjänst ser vi gärna att du

  • Självständigt planerar ditt eget försäljningsarbete.
  • Arbetar aktivt och utvecklar din egen kundportfölj med befintliga och nya kunder.
  • Har grundläggande datakunskaper och är aktiv på Linkedin.
  • Samverkar med försäljningschef, marknadsavdelning och andra kollegor inom företaget.
  • Har B-körkort

 

LTG Display erbjuder dig

En utvecklande och bred säljroll i ett välrenommerat företag där du blir en mycket viktig medarbetare för LTG Display i ett läge där våra innovativa produkter och lösningar driver utvecklingen av marknadens butikskommunikation.

Vi erbjuder dig en marknadsmässig fast lön, tjänstebil, friskvårdsbidrag och pensionsavtal i ett stimulerande arbete med trevliga kollegor där din roll hela tiden utvecklas i takt med ett företag som är inne i ett expansionsskede.

Sista ansökningsdag är 31 Mars.

 

Ansök genom att skicka ditt CV samt personligt brev till: mats.johansson@ltg.se

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:

 

Mats Johansson – Försäljningschef

Tel: 070-565 74 92

E-post: mats.johansson@ltg.se

(Rekryteringsföretag undanbedes)

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,