Vi söker dig!

LTG Display söker en kreativ och affärsdriven Key Account Manager till vår Brands-Pos solutions-avdelning

LTG Display arbetar med flera av Sveriges största kedjor och hjälper mer än 3000 butiker/kunder inom dagligvaruhandel, fackhandel, detaljhandel samt varumärkesleverantörer. Vår mångåriga erfarenhet har gett oss stor förståelse för olika säljtaktiker och the know-how för olika butikskommunikationslösningar som genererar ökad försäljning.

Nu behöver vi förstärka vår Brands-avdelning med ytterligare en driven Key Account Manager.

 

Brands-POS Solutions producerar och tillhandahåller innovativa lösningar för att öka uppmärksamhet och synlighet för produkter och varumärken.

Med en egen plastbearbetning och marknadens bästa produktnära belysning samt ett mångårigt samarbete med produktioner inom trä, metall och tryckta produkter, kan vi erbjuda våra kunder det senaste inom permanent och semi-permanent POS-material. Det kan vara allt från den enkla kupongkroken till mer avancerade shop-in-shop-lösningar där vi kombinerar olika material för att skapa den bästa och visuellt mest tilltalande lösningen.

Förutom de fysiska lösningarna kan vi även erbjuda 3D-visualiseringar och animeringar för digitala skyltar, typografi, illustration samt produktfotografering för att nämna en del av de kompetenser vi i teamet besitter.

Vi har kunskapen och erfarenheten att hjälpa våra kunder välja rätt lösning och kan projektleda hela vägen från idéskiss och tekniskt underlag ända fram till produktion och slutleverans.

Vi strävar hela tiden efter att utveckla innovativa lösningar, gärna tillsammans med våra kunder.

 

Om tjänsten

Som KAM kommer du att bearbeta varumärkesleverantörer med säljfrämjande lösningar och produkter. Din uppgift blir att tillsammans med vår erfarna designavdelning skapa kreativa lösningar för att skapa uppmärksamhet för varumärken och att öka försäljning.

Kundmöten är det centrala i arbetet. Vi bygger vår framgång genom proaktivt arbete samt att skapa långsiktiga relationer där vi både hjälper våra kunder med stöttning i frågor samt aktivt föreslår nya och innovativa lösningar som bidrar till ökad försäljning för kunden.

Naturliga kontakter är Trade Marketing Managers, marknadschefer och försäljningschefer. Vi arbetar idag med flera av marknadens största varumärkesleverantörer och det finns god potential att växa för affärsområdet.

Du förväntas arbeta mot uppsatt försäljningsbudget och ansvara för att ekonomiska och andra överenskomna mål samt KPIer infrias.

 

Är du rätt för oss?

Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet av kvalificerad försäljning eller inköp av likvärdiga produkter och är strukturerad i ditt arbete. Du tycker om att arbeta i ett högt tempo och älskar att skapa affärer. Du är resultatorienterad och får saker att hända. Du är även proaktiv, envis, nyfiken samt idérik. Ditt engagemang i att hjälpa dina kunder att öka sin försäljning på marknaden är något vi värdesätter högt.

Du hanterar många kunders behov genom att bygga starka relationer och kombinerar effektivitet med tillgänglighet för kunden. Vi ser gärna att du har erfarenhet att ta fram displaylösningar från idé till färdig produkt.

 

För att nå framgång i denna tjänst ser vi gärna att du:

  • Självständigt planerar ditt eget försäljningsarbete.
  • Arbetar aktivt och utvecklar din egen kundportfölj med befintliga och nya kunder.
  • Har grundläggande datakunskaper och är aktiv på Linkedin.
  • Samverkar med försäljningschef, designteam, marknadsavdelning och andra kollegor inom företaget.
  • Uttrycker dig väl på svenska och engelska i tal och skrift, då det krävs i det dagliga arbetet.
  • Har B-körkort.

 

LTG Display erbjuder dig:

En utvecklande och bred säljroll med stora möjligheter till personlig utveckling
i ett välrenommerat företag där du blir en mycket viktig medarbetare för
LTG Displays fortsatta tillväxtresa.

Vi erbjuder dig en marknadsmässig fast lön, tjänstebil, friskvårdsbidrag och pensionsavtal i ett stimulerande arbete med glada och trevliga kollegor där din roll hela tiden utvecklas i takt med ett företag som är inne i ett expansionsskede. LTG Display är kollektivavtalsanslutna.

Vi ser gärna att du utgår från Stockholmsområdet men för rätt kandidat så är bostadsort flexibelt. Resor förekommer i tjänsten.

 

Sista ansökningsdag är 31 januari.

Ansök genom att skicka ditt CV samt personligt brev till: mats.johansson@ltg.se

Vi arbetar löpande med denna rekrytering och kommer att tillsätta tjänsten så snart vi hittat rätt person för uppdraget.

 

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Mats Johansson – Försäljningschef

Tel: 070-565 74 92

E-post: mats.johansson@ltg.se

Rekryterare undanbedes

  • Share: