Lediga jobb

Bli en del av LTG Display

Som medarbetare på LTG Display är du alltid en betydelsefull del av våra framgångar i ett välrenommerat företag där våra innovativa produkter och lösningar driver utvecklingen av marknadens butikskommunikation och butiksupplevelser. Här nedan kan du läsa mer om vilka aktuella tjänster ni kan ansöka till:

LTG Display söker ny affärsdriven KAM/Säljare till dagligvaruhandeln i Stockholm.

LTG Display är Sveriges främsta totalleverantör av butikskommunikation. Vi hjälper våra kunder att nå ökad försäljning genom effektiva skyltlösningar för butikskedjor. Nu vill vi förstärka vår fältorganisation med ytterligare en driven Kam/säljare till Stockholm.

Om tjänsten
Du kommer att arbeta med marknadens ledande sortiment av butikskommunikation och varuexponering. LTG Display tillhandahåller lösningar för alla butiksavdelningar.
Kundbesöken är det centrala i arbetet. Vi bygger vår framgång genom långsiktiga relationer där vi både hjälper våra kunder med stöttning i frågor samt aktivt föreslår nya och innovativa lösningar som bidrar till ökad försäljning för kunden.
Naturliga kontakter är Centrala kontakter på HK, butikschefer, handlare och avdelningsansvariga, även byggsamordnare och regionala projektledare. Vi finns på alla stora DVH-aktörer och arbetar lokalt och centralt mot dessa.
Ditt arbetsområde gäller Uppsala, Stockholm + Södertälje, Nyköping, Östergötland och Gotland.

Är du rätt för oss?
Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning och är strukturerad i din kundbearbetning. Du hanterar många kunders behov genom att bygga starka relationer och kombinerar effektivitet med tillgänglighet för kunden. Vi söker dig som kan sälja in en lösning såväl med affärsmässig argumentation genom att demonstrera våra produkter och lösningar i praktiken. Du är helt enkelt fenomenal på att kommunicera med människor.
Du som söker har minst gymnasieutbildning och gärna ett par års erfarenheter av uppsökande försäljning inom detaljhandeln samt kunskaper om CRM-system eller motsvarande, och använder det som ett naturligt verktyg i ditt arbete. Har du dessutom jobbat inom dagligvarubranschen och har kunskaper eller erfarenheter av praktiskt butiksarbete och kunskap om butiksutrustning är detta ett stort plus.

Vi vill att du:
• Självständigt planerar eget försäljningsarbete och arbetar aktivt med egen kundportfölj
• Har B-körkort
• Har grundläggande datakunskaper
• Skapar nya kundaktiviteter och kontakter
• Utvecklar relationer med befintliga kunder
• Samverkar med försäljningschef och andra kollegor inom företaget

Du erbjuds en utvecklande och bred säljroll i ett välrenommerat företag där du blir en mycket viktig medarbetare för LTG Display i ett läge där våra innovativa produkter och lösningar driver utvecklingen av marknadens butikskommunikation.

LTG Display erbjuder
Vi erbjuder dig en marknadsmässig fast lön, tjänstebil, friskvårdsbidrag och pensionsavtal i ett stimulerande arbete med trevliga kollegor där din roll hela tiden utvecklas i takt med ett företag som är inne i ett expansionsskede.

Låter detta intressant?

Ansök genom att skicka ditt CV samt personligt brev till: mats.johansson@ltg.se

Sista ansökningsdag är 10 december

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Mats Johansson – Försäljningschef
Mobil 070-565 74 92
E-post: mats.johansson@ltg.se
(Rekryteringsföretag undanbedes)

"LTG Display retail solutions är Sveriges främsta totalleverantör av signage software, digital skyltning, skrivare, butikskommunikation, varuvisning, belysningsprodukter och kunskap."

LTG DISPLAY
  • SHARE: