Vi söker dig!

LTG DISPLAY SÖKER KREATIV DESIGNER

Är du en kreativ idéspruta som kan ditt hantverk och lever för spännande konstruktioner, design, färg och form? Perfekt, då är det dig vi söker!

LTG Display är i ett mycket expansivt skede och söker nu därför en kreativ designer vars huvudsakliga uppgift är att visualisera och skapa säljande lösningar för varumärken i butiksmiljö.
Det kan vara allt från den lilla hyllvippan till mer komplexa konceptlösningar där vi kombinerar olika material för att skapa den mest kreativa lösningen utefter kundens önskemål.

Den person vi söker arbetar gärna ”utanför boxen”, har du även erfarenhet av industriell inriktning och produktion ser vi det som meriterande.

Som kreatör gillar du att blanda material som trä, metall och plast i nya spännande och funktionella lösningar som fungerar väl i både utformning, genomförande och produktion. Ibland med ritningsunderlag som grund som kompletteras med spännande designelement för det där lilla extra som sticker ut och du kompletterar gärna med integrerad belysning etc. på olika sätt där det lämpar sig.

Vi ser gärna att du har några års yrkeserfarenhet och har ett strukturerat arbetssätt samt är trygg i dig själv och med din kompetens. Du får inte vara rädd att föreslå nya idéer då vi gärna utmanar branschen och våra kunder.

Att du är van att ha hantera många projekt samtidigt och är stresstålig ser vi som en självklarhet då det oftast är korta ledtider på att ta fram förslag till kund. Att kunna visualisera nya idéer snabbt ser vi som en mycket viktig egenskap för tjänsten.

Du ingår i vårt Brands-team och omges av duktiga, trevliga och kompetenta kollegor med lång erfarenhet inom retail. Vårt huvudkontor ligger i Tyresö och vi ser gärna att tjänsten utgår därifrån men är även öppna för andra alternativ.

 

Utöver det vi redan nämnt vill vi att du har:

  • Relevant eftergymnasial utbildning och därefter yrkeserfarenhet som visar dina kreativa styrkor.
  • Ett öga för val av ytmaterial och kundanpassad profilering till dina framtagna idéer.
  • Goda kunskaper i Adobe CC, Microsoft Officepaketet och bildredigering.
  • Erfarenhet av retail och god förståelse för säljande butiksmiljöer.
  • Svenska och engelska i både tal och skrift.

 

Vi ser det som meriterande om du även:

  • Har erfarenhet av produktfotografering.
  • Har kunskaper i Auto CAD eller motsvarande för ritningsunderlag, för produktion i olika material.
  • Kan 3D-rendera dina idéer och sammanställa i en säljande presentation.

Om LTG Display

LTG Display är Sveriges främsta totalleverantör av butikskommunikation. Våra kunder finns inom dagligvaru-, fack- och detaljhandeln liksom bland varumärkesleverantörerna. Vi hjälper dem med sådant som gör underverk för kundupplevelsen och försäljningssiffror – tjänster och lösningar inom signage software, digital skyltning, skyltmaterial, butikskommunikation och exponeringslösningar.

Vi tror på att arbeta nära våra kunder, ta fram lösningar på deras problem och aldrig sluta vidareutveckla varuexponeringskonceptet. Att alltid ha den senaste informationen om våra kunders sinnen och köpbeteende med i utvecklingsprojekten. Det gör att kunder som ICA, Coop och Axfood stannar hos oss, år efter år. Det resulterar även i att nya kunder, som bland annat Santa Maria, Nestlé och Carlsberg ger oss förtroendet att ta hand om deras produktexponering.

Hör av dig/sök tjänsten

Har du frågor om tjänsten eller LTG Display så är du välkommen att kontakta Karin Roskvist – Kreatör på Brands. E-post: karin.roskvist@ltg.se

Är allt glasklart? Sök då tjänsten genom att skicka CV, portfolio med slutförda uppdrag och personligt brev till Patrik Eriksson – Marknadsansvarig, så hörs vi.

E-post: patrik.eriksson@ltg.se

 

Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Sista ansökningsdag: Vi arbetar löpande med denna rekrytering och kommer att tillsätta tjänsten så snart vi hittat rätt person för uppdraget. Arbetsprover kommer tillämpas vid eventuell selektering.

  • Share: