In-Store Communication
Retail solutions

Vi på LTG Display erbjuder våra kunder Sveriges bästa utbud av skyltmaterial och produkter som förenklar och optimerar er butikskommunikation. Vi tillhandahåller allt från skrivare, plastfickor, takprofiler, skyltmaterial, innovativ belysning, frontade produkter, varuexponering, allt för att skapa ökad försäljning.

Vi ökar din försäljning!
I vårt affärsområde In-Store Communication – Retail solutions så ingår även våra projektledartjänster av butiksoptimering och kunskap. Våra duktiga projektledare finns tillgängliga i hela Sverige för att hjälpa er att skapa säljande miljöer. Det är i butiken som köpbesluten tas, vi har allt ni behöver och kunskapen för att ordna skyltningen och varuvisningen som ökar försäljningen.

Hur vi hjälper våra kunder - Projektbeskrivning

LTG Display hjälper våra kunder att öka sin försäljning och skapa säljande miljöer med olika typer av skyltmaterial, frontning, varuvisning och belysningslösningar i butiken. Vi har professionella projektledare över hela Sverige som aktivt besöker butiker i syfte att hjälpa dem att öka sin försäljning genom förbättrad skyltning och exponering. Kontakta oss gärna så berätta vi mer om vilka lösningar och innovationer vi kan skapa för just ert butik.

Syfte & Mål

LTG Display skapar en röd tråd genom butiken och förstärker inspiration och prisupplevelsen. Vi förtydligar också butikens mervärde för kunden. Att effektivisera skyltarbetet leder till ökad lönsamhet genom tidsbesparing och ökad försäljning.

Förarbete

Projektledaren besöker butiken och går igenom projektet. En ritning och checklista tas fram i samförstånd med butiksansvarig

Genomförande

LTG Display installerar och utbildar personalen i EasyDisplay – Skyltprogram. Vårt team av montörer kommer ut till butiken och monterar upp allt enligt ritningar. Finns det önskemål om ytterligare förstärkt butikskommunikation så skyltoptimerar vi upp hela butiken

Kontakta våra projektledare

Vi hjälper våra kunder att öka sin försäljning och skapa säljande miljöer med olika typer av skyltmaterial, frontning, varuvisning och belysningslösningar i butiken. Kontakta oss gärna så berätta vi mer om vilka lösningar och innovationer vi kan skapa för just ert butik.

Björn Qvenild
Key Account Manager

Mikael Åström
Key Account Manager

Andreas Hammar
Regional säljare

"Skyltar drar till sig vår uppmärksamhet, detta leder till fler köp. Dock spelar placering och färg på skyltar även stor roll samt vilken typ av vara det gäller. Det är helhetsintrycket som är viktigast."

HUI Research

Våra belysningsprodukter & inspiration

LTG Display retail solutions har valt att bli en ledande aktör av belysningsprodukter för butiker. Vårt mål är att alltid vara i framkant när det gäller kvalité och nytänkande inom innovativ varuexponering. Nu tar vi nästa steg i att erbjuda våra kunder det absolut bästa inom belysning.

LIGHT EDGE – RETAIL LIGHTING
En av våra senaste exponeringslösningar är LightEdge, en innovativ LED-belysning som garanterat skapar wow-faktor på butikshyllor och sektioner. Med LED-belysning i hyllorna navigerar ni enkelt kunden till utvalda platser i butiken och lyfter fram marginalprodukter. Effektfull belysning är ett vinnande koncept. LightEdge skapar optimal varuexponering, har suverän kvalitet, är lätt att använda och är mycket uppskattad av våra kunder. Läs mer här!

STOR LED-SKYLT – INSPIRERA KUNDER I BUTIKEN
Att förmedla en känsla till sina kunder har aldrig varit enklare med LTG Displays Stor LED-Skyltar. Skapa en känsla i butiken av lyxig atmosfär eller en inbjudande matupplevelse. Använd inspiration som marknadsföring. En LED-skylt är alltid en aktiv förändringsfaktor för att möta kundens intresse av förnyelse. Använd våra LED-Skyltar som går att beställa i valfritt mått från 1m till just detta. Det är enkelt att byta budskap och skapa ett nytt utseende inför varje säsong. Gör maten lite godare helt enkelt!

LED-SKYLTAR – STANDARD & MÅTTNAPASSADE
Att förmedla en känsla av mat som smakar gott till sina kunder har aldrig varit enklare med LTG Displays LED-Skyltar. Skapa en känsla av lyxig atmosfär eller en in-bjudande matupplevelse. Använd inspiration som marknadsföring! En LED-skylt är alltid en aktiv förändringsfaktor för att möta kundens intresse av förnyelse. Använd våra LED-Skyltar i storlek A1 till just detta. Det är enkelt att byta budskap och skapa ett nytt utseende inför varje säsong.

TAKPANEL – EN UNIK BELYSNINGSPRODUKT
Gör din butik unik med LTG Displays nya innovativa upplysta takpanel med motiv. Med denna takpanel så lyfter ni butikens känsla och skapar en attraktiv miljö för dina kunder. LTG Displays Takpanel är den perfekta förändringsfaktorn ni behöver för att möta kundens intresse av förnyelse. Skapa en trevlig känsla av utomhusmiljö som förstärker kundens matupplevelse. Använd inspiration som marknadsföring.

HYLLTALARE A6 MED RÖRELSESENSOR
LED-belyst hylltalare med rörelsesensor i stående A6 format som fäster med kraftiga magnetfästen och sticker ut vertikalt från hyllan. Tänds automatiskt när en kund kommer gåendes i gången.Utbytbart istick bakom front med små infällda magnetfästen. En strategiskt placerad hylltalare med rörelsesensor drar kunden till sig och presenterar produkter och varumärken på ett optimalt sätt.

BELYSNINGSPLATTOR FÖR HYLLOR
Lys upp ditt dryckessortiment i hyllorna och gör din butik unik med LTG Displays nya innovativa belysningsplatta för hyllor. Men denna produkt gör ni det enkelt för kunden att hitta till det sortiment ni vill uppmärksamma. Perfekt för drycker, olivoljor och andra transparenta förpackningar. LTG Displays Belysningsplattor för hyllor skapar enkelt förändringsfaktorn ni behöver för att möta kundens intresse av förnyelse. Använd belysning som inspiration för effektiv marknadsföring. Effektfull belysning är alltid ett vinnande koncept.

Vårt produktutbud

Vi har ett av Sveriges bredaste sortiment av skyltmaterial, plastfickor, takhäng, belysning, skrivare och förbrukning, allt för din butikskommunikation. Allt finns så klart i vår webshop också. Här är ett urval av våra bästa och mest innovativa produktkategorier.

Pusher tråg

Vi tillhandahåller massor av trågprodukter som håller era varor på plats i fina rader samt att man skapar en känsla av hög fyllnadsgrad. Med hjälp av frammatare så underlättar det för konsumenten att hitta i hyllan och försäljningen ökar.

Papper

Vi tillhandahåller ett stort utbud av pappersprodukter. Välj mellan bestruket papper, rullar för storformatsskrivare samt etiketter för all typ av förbrukning.

ALU-ramar / LED-lådor / Ställ

Vi har ett brett utbud av ALU-ramar, LED-lådor och Ställ för inomhus och utomhusbruk. Ge kunden inspiration med stora skyltar!

Hyllkantslister

Vi tillhandahåller alla typer av hyllkantslister i plast för din butik. Välj mellan olika storlekar och fästanordningar. Kika in på vårt utbud.

Plastfickor

Vi har plastfickor i alla storlekar ni kan tänkas behöva till din prisskyltning. Välj bland insticksfickor, hylltalare, stående plastfickor för kartong/spjutskena m.m.

Plastramar / Skylthållare

Fäst din priskommunikation! Vi har massor av bra hylltalare för plastfickor, klämmor, plastramar, plastramar tillbehör, skylthållare och säljhjälpmedel. Kika in på vårt utbud här!

Upphängning

Material för upphängning av skyltar i taket? Inga problem! Välja bland takprofiler, trianglar för gavlar, vajrar, dekoreringsarm inkl hållare, galgar och System TUBE QuickPrice.

Skrivare

Vi arbetar med de ledande tillverkarna OKI och HP, där vi tillhandahåller skrivare från A4 upp till storformatsskrivare (A1, 70×100 upp till 914mm bredd).

Skylta Lätt!

Hur skyltar du enkelt upp din butik? Vilka skylthållare ska jag använda? Vi valt ut några av våra bäst säljande skylthållare och samlar de under konceptet Skylta Lätt.

Ett urval av våra kunder

  • SHARE: