Vi söker dig!

LTG Display söker grafisk formgivare

Är du en grafisk formgivare som kan ditt hantverk och lever för design, färg och form? Gillar du att vara kreativ i att hitta nya lösningar för såväl utformning som genomförande? Har du dessutom ett par års erfarenhet av grafisk produktion, ett strukturerat arbetssätt och är trygg i dig själv och din kompetens? Inser du hur spännande arbetet med retail och skapandet av säljande butiksmiljöer faktiskt är? Ja? Men bingo, då kanske det är du som är vår nya grafiska formgivare!

I rollen som grafisk formgivare hos LTG Display kommer du i första hand att producera och leverera grafiskt material i olika format till affärsområden som Signage Workflow, In-Store Communications och POS Solutions. Det kan röra sig om allt från originalarbete för tryckproduktioner till att skapa pitchmaterial i form av skisser och mockups. Du kommer även att jobba med att ta fram konceptförslag på exponeringslösningar till varumärkesleverantörer och ägna dig åt produktfotografering, bildredigering och materialproduktion för kampanjer på vår webbplats och sociala medier samt print. Du förvaltar den kunskap som har byggts upp i företaget sedan 1997, men är inte rädd för att komma med nya idéer.

Du ingår i vårt marknadsteam och omges av duktiga och trevliga kollegor på huvudkontoret i Tyresö. Här har du en trygg arbetsplats, spännande kunder och riktigt goda utvecklingsmöjligheter. På sommaren har vi lite kortare arbetsdagar.

Utöver det vi redan nämnt vill vi gärna att du har:
• Relevant eftergymnasial utbildning inom grafisk formgivning.
• Minst tre års yrkeserfarenhet av att ha jobbat tillsammans med kommunikations- och marknadsteam i liknade roll.
• Erfarenhet av originalarbete och framställning av kataloger, broschyrer, dekaler, etiketter med tillhörande stansar etc.
• Goda kunskaper i tryckproduktion.

Och vi vill att du kan:
• Skapa pitchmaterial innehållande fotokollage, skisser och mockups för varumärkesleverantörer.
• Produktfotografering och bildredigering.
• Adobe CC inkl samtliga verktyg.
• Microsoft Officepaketet
• Svenska och engelska i både tal och skrift.

Meriterande kunskaper
• Kunskaper i Auto CAD för enklare ritningsunderlag för produktion i olika material.
• Erfarenhet av retail och förståelse för säljande butiksmiljöer.

Good design encourages a viewer to want to learn more

Alexander Isley

Om LTG Display

LTG Display är Sveriges främsta totalleverantör av butikskommunikation. Våra kunder finns inom dagligvaru-, fack- och detaljhandeln liksom bland varumärkesleverantörerna. Vi hjälper dem med sådant som gör underverk med kundupplevelser och försäljningssiffror – tjänster och lösningar inom signage software, digital skyltning, skyltmaterial, butikskommunikation och exponeringslösningar.

Vi tror på att arbeta nära våra kunder, ta fram lösningar på deras problem och aldrig sluta vidareutveckla varuexponeringskonceptet. Att alltid ha den senaste informationen om våra kunders sinnen och köpbeteende med i utvecklingsprojekten. Det gör att kunder som ICA, Coop och kedjor i Axfoodkoncernen stannar hos oss, år efter år. Det resulterar också i att nya kunder som ESSVE, Orkla och Carlsberg ger oss förtroendet att ta hand om deras produktexponering. Det är vi mycket stolta över!

Hör av dig/sök tjänsten

Har du frågor om tjänsten eller LTG Display? Varmt välkommen att kontakta Patrik Eriksson, som är marknadsansvarig på LTG Display. Tel: 072-014-15-04

Är allt glasklart? Sök då tjänsten genom att skicka CV/portfolio och personligt brev till: patrik.eriksson@ltg.se

Ort: Stockholm
Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
Sista ansökningsdag: Vi arbetar löpande med denna rekrytering och kommer att tillsätta tjänsten så snart vi hittat rätt person för uppdraget. Eventuella arbetsprover kan tillämpas vid selektering.

Så påverkar Covid– 19 arbetsplatsen

Vi har anpassat arbetsplatsen efter spridningen av Covid-19 och arbetar till stora delar hemifrån/remote. Det finns möjlighet att vid behov jobba från vårt rymliga kontor i Tyresö, men i huvudsak jobbar vi alla hemifrån tills situationen förbättras och riktlinjerna förändras.

  • Share: