Vi söker dig!

Vi söker en First line Supporttekniker till vårt huvudkontor i Tyresö.

LTG Display söker ny medarbetare till vår IT-support.

Om tjänsten

Du kommer i första hand arbeta i vår support via telefon och mail med inkommande ärenden och installationer. Det kommer vara varierande karaktär och du kommer arbeta med felsökning och problemlösning av vår egen mjukvara och skrivare och Windows. Du löser ibland enkla ärenden så som återkommande supportärenden, där vi tillsammans hittar lösningar för kunden. En annan del av tjänsten innefattar att skapa guider och att utbilda våra kunders egna supportavdelning för att minimera antalet ärenden för avdelningen

Är du rätt för oss?

Vi söker dig som är mycket van i Windowsmiljö och kan felsöka såväl vår egen programvara så som de skrivare vi säljer. Du är serviceinriktad och sätter kundens upplevelse i fokus, du blir ett av våra ansikten utåt. Du gillar verkligen att hjälpa andra och är duktig på att kommunicera. Du har lätt för lära dig och du tvekar inte för att finna rätt information och lösningar. Du har goda kunskapar i Svenska och Engelska i tal och skrift.

Kvalifikationer

Arbetslivserfarenhet:
Helpdesktekniker/Supporttekniker – 1-2 års erfarenhet

Språk:
Svenska
Engelska

Meriterande kunskaper är:
Skrivare (Drivrutiner / Firmwares) – OKI Skrivare & HP Storformat Skrivare
Windowsfelsökning (Windows update, utskrifter, tjänster)
MSSQL

Vilka är vi?

LTG Display är Sveriges främsta totalleverantör av signage software, skyltmaterial, skrivare, butikskommunikation, varuvisning, belysningsprodukter. Vi har en användarvänlig egenutvecklad mjukvara för utskrifter i butik, från etiketter upp till stora banderoller. Vi arbetar med flera av Sveriges största kedjor och hjälper mer än 3000 butiker/kunder inom dagligvaruhandel, fackhandel, detaljhandel samt varumärkesleverantörer. Vi hjälper våra kunder att nå ökad försäljning genom effektiva varuvisningslösningar och skyltlösningar för butikskedjor.

Om anställningen

Anställningsform: Vikariat till och med maj 2021
Omfattning: Heltid
Lönetyp: Fast månadslön

Hur söker jag?

Enkelt!
Du skickar mig Mikael Ordenius – IT-Chef ett mail där du beskriver lite kortfattat om vem du är och vilka arbetslivserfarenhet du har, skicka även med ett CV. Du finner alla mina kontaktuppgifter nedan.

  • Share: